Brojač posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
3600

Projekt

Ciljevi projekta su:

  • izrada standarda zanimanja za odgajatelja i stručnog suradnika odgajatelja,
  • izrada standarda cjelovitih kvalifikacija za sveučilišnog prvostupnika i magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja i magistra primarnog obrazovanja,
  • unapređenje postojećih studijskih programa u području ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja i primarnog obrazovanja, 
  • unapređenje kompetencija nastavnika primjenom kompetencijskog pristupa koji u središte stavlja studente.

  

Svrha projekta je doprinijeti unapređenju kvalitete visokoga obrazovanja u području ranoga i predškolskoga te primarnog odgoja i obrazovanja.


Cliljne skupine na projektu su studenti i nastavnici Učiteljskog fakulteta u Rijeci i Učiteljskog fakulteta u Zagrebu.


Očekuje se da će projekt rezultirati izradom standarda zanimanja, standarda cjelovitih kvalifikacija i poboljšanjem kvalitete studijskih programa.


Nositelj projekta je Učiteljski fakultet u Rijeci, Sveučilište u Rijeci, Sveučilišna avenija 6, 51000 Rijeka.


Partner na projektu u dijelu izrade standarda zanimanja za odgajatelja i stručnog suradnika odgajatelja, te razvoja standarda cjelovitih kvalifikacija za sveučilišnog prvostupnika i magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja je Učiteljski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Savska cesta 77, 10000 Zagreb. 


Posredničko tijelo razine 1 je Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta.


Posredničko tijelo razine 2 je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih: Organizacijska jedinica za upravljanje strukturnim instrumentima (DEFCO).