Fokus grupe sa studentima

U sklopu aktivnosti koje provodi radna grupa RPOO,  provedene su fokus grupe sa studentima Diplomskog sveučilišnog studija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Fokus grupe su  provedene kao integrativni dio projekta pod vodstvom izv. prof. dr. sc. Anke Jurčević Lozančić, koordinatorice partnera na projektu.

HANA 1

 

  

 

Radionica za studente na temu "Koncepti kompetencija i ishoda učenja u studijskim programima - perspektiva studenata"

U sklopu aktivnosti koje provodi radna grupa US, 14. prosinca 2015. provedena je radionica za studente na temu "Koncepti kompetencija i ishoda učenja u studijskim programima - perspektiva studenata". Radionica se provela kao integrativni dio projekta, a voditelj radionice bio je Aleksandar Šušnjar, student Filozofskog fakulteta u Rijeci i predsjednik Hrvatskog studentskog zbora. 

Studenti su raspravljali o ishodima učenja, formulirali iste kao i analizirali ishode učenja na razini studijskog programa. 

 

Radionica se održava i na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu 16. prosinca 2015. 

1412studenti11412studenti21412studenti31412studenti4

Predavanje 7.12.

U sklopu aktivnosti koje provodi radna grupa RPOO,  7. prosinca 2015. godine održana su predavanja:

Novi trendovi u europskom prostoru visokog obrazovanja: razumijemo li koncepte kompetencija i ishode učenja

 i 

"Uloga HKO-a u osiguravanju kvalitete visokog obrazovanja" 

Predavanja su održale prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržijaprorektorica za studije i studente i mr. sc. Ana Tecilazić Goršićnacionalna koordinatorica sektorskih vijeća i načelnica Sektora za kvalitetu visokog obrazovanja, međunarodnu suradnju i europske poslove.

slika0slika1slika2slika3slika4slika5slika6slika7slika8slika9slika10

Radionica za nastavnike na temu „Zapisivanje ishoda učenja u cjelovitoj kvalifikaciji magistra primarnog obrazovanja"

U sklopu aktivnosti koje provodi radna grupa US, 14. prosinca 2015. provedena je radionica za nastavnike na temu „Zapisivanje ishoda učenja u cjelovitoj kvalifikaciji magistra primarnog obrazovanja". Radionica se provela kao integrativni dio projekta, a voditeljica radionice bila je izv. prof. dr. sc. Vesna Kovač, ekspertica za područje ishoda učenja.

 

>1412nastavnici11412nastavnici21412nastavnici31412nastavnici41412nastavnici51412nastavnici6